Säätiö-sivun taustakuva (Sivun tyyppi: )

Säätiö


Säätiön tarkoituksena on edistää säästämistä ja tukea taloudellista kehittymistä. Kaikessa toiminnassamme vaalimme säästöpankkitoiminnan pitkiä perinteitä. Paikallisesti olemme lähellä ja läsnä. Tarkoitustamme toteutamme myöntämällä avustuksia ja apurahoja.

Vauhdikas ja virkeä 130-vuotias

Parkanon Säästöpankkisäätiö juhlii monin eri tavoin 130-vuotista ikäänsä tämän vuoden aikana. Juhlavuosi huipentuu koko kansan pääjuhlaan Käenkoskella 7.10.2017 humpan tahdissa ja pääjuhlassa julkistetaan myös säätiön historiikki.

Tervetuloa lastenkonserttiin!

Parkanon Säästöpankkisäätiö järjestää koko perheen lastenkonsertin osana 130-vuotisjuhlavuoden tapahtumia tiistaina 29.8. klo 18 alkaen Parkanon Urheilutalolla. Sydämellisesti tervetuloa!

Historiikki

Säästöpankkitoiminnalla on Parkanossa taivalta jo yli 125 vuotta. Pankki perustettiin palvelemaan paikallisia ihmisiä. Paikallisuus on edelleen valttimme. Tutustu historiikkimme avulla säätiön vaiheisiin.

Säännöt

Säätiön säännöissä määritellään säätiön toiminta ja tarkoitus sekä säätiön toimielimet ja niiden tehtävät.

Oma Onni -ohjelma

Säädekirjassa määritelty perimmäinen tehtävämme on tukea taloudellista kasvatusta. Säästö­pankki­säätiöt ovat kehittäneet nuorille suunnatun Oma Onni -ohjelman. Tässä yläkoulun 9-luokka­laisille suunna­tussa verkko-oppimis­ympäris­tössä puhutaan nuorille oman talouden hallinnasta nuorten omalla kielellä ja omin välinein.