Etusivun taustakuva (Sivun tyyppi: )

Parkanon Säästöpankki­säätiö


Tervetuloa Parkanon Säästöpankkisäätiön sivulle. Säätiömme tarkoituksena on säästäväisyyden ja taloudellisen kasvatuksen edistäminen Parkanon, Kankaanpään, Kauhajoen, Kurikan ja Tampereen kaupungissa sekä Jalasjärven, Karvian ja Kihniön kuntien alueella. Lisäksi tavoitteemme on toiminta-alueidemme elinvoimaisuuden, hyvinvoinnin ja taloudellisen kehityksen tukeminen sekä säästöpankkitoiminnan perinteiden vaaliminen.

Säätiön säännöt

Säätiö

Säätiön tarkoituksena on edistää säästämistä ja tukea taloudellista kehitystä sekä vaalia säästöpankkitoiminnan perinteitä. Säätiö toteuttaa tarkoitustaan antamalla avustuksia ja apurahoja.

Vauhdikas ja virkeä 130-vuotias

Parkanon Säästöpankkisäätiö juhlii monin eri tavoin 130-vuotista ikäänsä tämän vuoden aikana. Juhlavuosi huipentuu koko kansan pääjuhlaan Käenkoskella 7.10.2017 humpan tahdissa ja pääjuhlassa julkistetaan myös säätiön historiikki.

Tervetuloa lastenkonserttiin!

Parkanon Säästöpankkisäätiö järjestää koko perheen lastenkonsertin osana 130-vuotisjuhlavuoden tapahtumia tiistaina 29.8. klo 18 alkaen Parkanon Urheilutalolla. Sydämellisesti tervetuloa!

Historia

Tiesitkö, että parkanolaista säästöpankkitoimintaa on ollut yli 125 vuotta? Pankki perustettiin aikoinaan palvelemaan paikallista väestöä. Paikallistuntemus on valttimme edelleen. Lähellä ja läsnä.

Avustusten haku

Säätiö jakaa avustuksia ja apurahoja. Taloudellisesti tuemme säästäväisyyden ja taloudellisen kasvatuksen edistämistä. Haluamme olla mukana tukemassa myös alueen elinvoimaisuutta, hyvinvointia ja koulutusta sekä taloudellisen kehityksen tutkimustyötä ja tulosten tunnetuksi tekemistä.

Hallitus ja valtuuskunta

Säätiön ylimmät päättävät elimet ovat hallitus ja valtuuskunta. Valtuuskunnan tehtävänä on valvoa ja tukea säätiön toimintaa. Hallitus edustaa säätiötä ja hoitaa sen asioita, jos ne eivät kuulu valtuuskunnalle.

Ota yhteyttä

OSOITE

Parkanon Säästöpankkisäätiö

c/o Oma Säästöpankki Oy

Parkanontie 45

39700 PARKANO

ASIAMIES

Karri Kuhalampi

050 3366 277

Lähetä viesti